Visie

Als katholieke basisschool zetten wij onze poort open voor klein en groot, jong en oud. Iedereen is welkom, met eigen talenten en passies, eigen achtergrond en mogelijkheden. Wij bieden kwaliteitsvol en degelijk onderwijs op maat, door kinderen te laten leren en leven in een groene en ruime schoolomgeving.

Samen met een gedreven onderwijsteam zorgen we ervoor dat elk kind kan thuiskomen in een fijne schoolsfeer en zich goed kan voelen. Leerkrachten en kinderen zijn samen verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op onze school. Kinderen krijgen een brede kijk op onze wereld door onderwijs dat mee is met de toekomst, technologie en vernieuwing. Elk kind heeft recht op het ervaren van groei, van succes, van kunnen.

Leerkrachten mogen van elk kind hoge verwachtingen vooropstellen, we hebben vertrouwen in de uitkomst van het leren. We passen binnen de mogelijkheden van ons kunnen, ons onderwijs aan de behoeften van elk kind aan. We gaan zorgzaam om met elk kind en maken van onze school een warme, krachtige en genietbare plaats voor elk kind in groei, zodat ze sterk en krachtig in het leven staan, klaar om het verdere leven in te stappen.